Projecten Eerste Ronde 2021

Het Bestuur van de Stichting Paulien heeft besloten in de eerste ronde van 2021 de volgende schenkingen te doen.

De Stichting Egoli ontvangt een schenking van 1000 euro voor aankoop van gereedschappen en machines voor houtbewerking in een timmerwerkplaats in Kisozi in het Oosten van Oeganda.

De organisatie Tribal Wisdom ontvangt 1000 euro voor het KOPA-project in de staat Chhattishgarh, India ten behoeve van het opzetten van een cooperatie van inheemse boeren voor de verwerking van mais en rijst, gericht op zelfvoorziening.

Aan de organisatie Eva Nova in Venray wordt een schenking gedaan van 1000 euro voor het opstarten en het opzetten van een cooperatie van vrouwen gericht op het verwerken en verkopen van vis in Thoothoor in het Zuiden van India.